CERITA SERAM, Sekarang ni Adam (anak Aliff 2 tahun) kadang-kadang dia nampak something kat dalam rumah

CERITA SERAM
Sekarang ni Adam (anak Aliff 2 tahun) kadang-kadang dia nampak something kat dalam rumah.. tengok ke arah benda yang takda apa-apa, then cakap…
“Ayah tu horse… horse…”
Aku dah seram dah… tiba-tiba sekali lagi… dia tunjuk something yang takda apa-apa depan dia then cakap…
“Ayah tu kawan adam… kawan adam”
Terus aku buka ayat Quran…
Sebelum ni jadi kat Ummi Adam.. sebab tu Ummi suruh Adam solat.. betul-betul Adam solat..
fuh seram..
Ada cadangan macam mana nak settlekan masalah ni ye?

35 thoughts on “CERITA SERAM, Sekarang ni Adam (anak Aliff 2 tahun) kadang-kadang dia nampak something kat dalam rumah”

  1. Merasa jgk anak 1st..umur die 3 tahun baru tahu die boleh nampk semua tu..n die ade speech delay..lepas je ustaz ruqyah n tutup hijap life die totally change..suke senyum n approch org..skarang 4 tahun 7 bulan dah xde speech delay..Alhamdulillah..kalau tanye cm mane nak buat mcm2 jgk la kiteorg buat..

  2. Part paling seram die nangis tunjuk kipas..die x boleh ckp tp tibe2 die kate mama tu..rambut panjang..hahaha..berlari ak klua rumah..

  3. Cuba baca bismillah, fatihah, surah 3qul dan ayat qursi. Niatkan ikhlas utk tutup hijab anak dr nampak benda & dijauhi dr makhluk halus dan binatang berbisa. Cuba je tak salah..

  4. Ko pesan kat anak ko…bila dia nampak benda tu suruh dia ckp “bapak aku ajen takaful…dia nak jumapa ko”…lepas ni benda tu tak kan muncul2 dah…

  5. Bole cube azan dlm umah tym magrib n pasang ruqyah dlm umah….bilik sume bukak pintu tym bacaan tu….sblm masuk umah bg salam…ko search kat tenet tuk detail care ni….ak lak ak yg nmpk….ak wat ni x de la….tp klu 2 3 ari masuk umah lupe bg slm…siap la nmpk kelibat pe2….seram jugak…ak ade prob anak ngs mlm x setel…pun x taw nk wat pe…?

  6. bdk2 kadang2 ade yg mcm nie la Aliff Ridzuan Zulkipli…ank ak yg no 2 tu pun sblm nie mcm tu jugak..kadang lg best die bg..”papa ade bnde ikot sebelah kete”.kete tgh laju nir.tp skang dh xdew la.

  7. Sama bang. Lg3 time dia dmm. Tunjuk kat pintu. Papa. Takuutt..Kita dah la xnmpak. Lepas tu tnjuk ats almari. Terus peluk. Sambil baca ni. Alfatihah 3 kaliAyt kursi 3 kali3 qul 3 kali.

  8. Aliff Ridzuan Zulkipli yerp. Kami sekeluarga pernah kena sebulan lebih bertarung. Ada yg ikut. Bygkan. Budak menangis tak tido semalaman…

  9. Baby memang mudah nampak, cuma belum boleh respond.. ni dah besar dah pandai cakap tu yang dia respond nampak benda2 tu… seram lagi ni…

  10. Anak sy yg 3 thn selalu juga nmpk.. kdg2 dia bgtau ibu scary.. kdg2 dia kata ada ghost .. sy senyum & bgtau jgn tgok la klu scary .. huhu

  11. 25 charging traumatic pistols shooting automatic fire! Modified Makarov pistols with a silencer! Combat Glock 17 original or with a silencer! And many other types of firearms without a license, without documents, without problems!
    Detailed video reviews of our products you can see on our website.
    http://Gunrussia.pw
    If the site is unavailable or blocked, email us at – Gunrussia@secmail.pro or Gunrussia@elude.in
    And we will send you the address of the backup site!

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *